Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nibiru=Nagy bíró ----

Zacharia Sitchin a sumer agyagtáblák vizsgálata után kijelentette, hogy az ősi világ istenei a Nibiru nevű bolygóról érkeztek a Földre, azért hogy aranyat bányásszanak. Többen úgy gondolják, sumer forrásokra hivatkozva -melyek a Napunk mellet egy kereszttel jelölt ma még ismeretlen égitestet ábrázolnak-, hogy ez a bolygó 3600 évenként kerül a Föld közelébe s kerüli meg a Napot. Vannak olyan feltételezések, hogy a Nibiru, az anunnakik lakhelye egy barna törpecsillag körül kering, több más bolygóval együtt. Ennek a bolygórendszernek az érkezését az ősi feljegyzésekre hivatkozva a 2012-es év környékére teszik.
Ezt a rendszert méretéből adódóan, ha az valóban a közeljövőben közelíti meg a bolygónkat már látnunk kellene és amatőr csillagászok is régen hírt adtak volna róla. Vagy talán a Planet-X-nek is nevezett égitest bújócskázik velünk, rejtőzködik és csak akkor válik láthatóvá, amikor átlépi a Naprendszer legkülső bolygójának, a Plútónak a pályáját? Vagy talán nem is az, aminek beállítják? Azaz se nem bolygó, se nem törpecsillag, hanem egy hatalmas bolygóközi űrállomás. Az ősi ábrázolások némelyike ugyanis az égen megjelenő Nibirut, a műholdjaink egy részéhez hasonlóan, szárnyakkal rendelkező szerkezetként jeleníti meg, melynek közepén ül a bíró, az ítélő teremtő. A Földkörüli pályára álló, a Holdunk méretét megközelítő, vagy talán azt is meghaladó nagyságú űrbázis, a Nap fényét visszaverő fémszerkezete a mi szemszögünkből nézve olyan látványt nyújtott, mint amikor egy madár kitárja szárnyait.

A Nibiru maja szemmel

A sumer szárnyas "bolygó"

Az egyiptomi Ízisz

Ahura Mazda, Irán

Talán nem véletlen, hogy sok nemzet jelképében megtalálható a szárnyaló madár, a turul, a sólyom vagy éppen a tollas kígyó.
Ide kapcsolódik, hogy a bibliából kimaradt egyik titkos iratban, Ábrahám apokrifában különös dolgok olvashatók. Amikor Ábrahám egyszer apja földjén dolgozott, Ezékielhez hasonlóan, nagy zajt hallott az égből. Amikor fölnézett, elképedve látta, hogy egy nagy tárgy közeledik felé, éppen arra a földre, ahol ő dolgozott. A fiú megijedt, elkezdett futni, de szerencsétlenségére a földre esett. Félelmében a földön maradt, ám kis idő múlva valakik durván megragadták a vállát és fölállították. "Ott állt két lény, amilyeneket még nem láttam a földön, nem emberi módon lélegeztek." A két lény ismerte Ábrahám nyelvét, mert többször is megnyugtatták: "Ember fia! Ne félj! A két idegen megragadott, elvittek a tűzláng határához. Aztán fölemelkedtünk, mintha a szél vitt volna. A levegőben, abban a magasságban, amiben vagyunk, mintha hatalmas fényt látnék. Leírhatatlan. A fényben pedig mintha tűz égne. És amint közeledünk, nagy alakokat látok, akik szavakat kiáltanak egymásnak, amiket nem értek... Én azonban szerettem volna leesni a Földre. A magas hely, amin álltunk, egyszer fölfelé állt, azután viszont megfordult. Egyszerre fönt láttam a Földet, és lent a csillagokat." Egyértelmű, hogy ezek a lények egy Föld körül keringő űrbázisra vitték, ami folyamatosan forgott a saját tengelye körül, így hozva létre a gravitációt.
A napunkat vizsgáló Soho felvételein időnként fel-feltűnik egy erősen fénylő, az ősi ábrázolásokból megismert szárnyas égitest.


A Soho felvétele /2009 április 19/

Ez lenne az az égi jármű, amiről a jövendölések szólnak? Ha a Nibiru valóban egy irányított szerkezet, akkor nem véletlen, hogy eddig még senki sem észlelte az érkezését. Mert a Nap takarásában fokozatosan közelítették meg a Földünket, időnként megmutatva magukat: -Itt vagyunk. Ha majd elérkezik a megfelelő időpont, ami lehet, hogy 2012 decembere, akkor hirtelen láthatóvá válik majd a szárnyas „bolygó” és végleg eldől a világ sorsa. Lehetséges, hogy ez a Napunk elé irányított óriási űrhajó idézi majd elő a háromnapos sötétséget?
A sumerok azért nevezték el az istenek lakhelyét Nibirunak, mert ennek a szerkezetnek a megjelenése együtt járt az emberek cselekedeteinek az elbírálásával és az ősi rend helyreállításával. Mily csodálatos a magyar nyelv, mely kutatók szerint, szavaiban sok hasonlóságot mutat a sumer nyelvvel. Az értelmes lények által irányított Nibiruval tehát nem más érkezik, mint a bíró (biru), aki ítéletet hoz világunk fölött. Az utolsó ítéletet.

 

 

 

 

Képekkel : katt ide